Namaste!

Te întâmpinăm cu bine-cunoscutul salut indian, vechi de milenii. Dar nu doar limba hindi are o istorie atât de îndepărtată, ci și cultura gastronomică care ne definește.

Dacă deja ai explorat meniul nostru, înțelegi mai bine de ce spunem că mâncarea indiană este o adevărată artă a gustului, culorilor și aromelor. Pentru noi, înseamnă acasă. Pentru tine, înseamnă o invitație în lumea savuroasă a tot ce înseamnă India: familie, prietenie și armonie, toate conturate în jurul magiei mâncării.

Și, pentru că bucătarul este artizanul gustului, toate preparatele Namaste sunt gătite cu grijă de chefi bucătari indieni, care au adus cu ei în București tot farmecul specialităților din țara natală.

De fapt, însăși povestea restaurantului Namaste a început odată cu povestea bucătarilor invitați să pună pe mesele românilor o parte din sufletul lor asiatic. Pentru noi, mâncarea este mai mult decât necesitate, este o expresie a felului nostru de a fi, energic și jovial.

Namste

Namaste – Restaurantul indian din București care aduce India mai aproape de tine

Dacă nu ai vizitat încă India, acum ești mai aproape ca oricând să o descoperi. Și cum mai bine decât prin gustul inconfundabil indian, care ne stârnește chiar și nouă dorul de casă?

O să îți spunem deschis: am ales cu greu meniul. Aceasta deoarece sunt atât de multe preparate indiene aproape de inima noastră, încât ne-am fi dorit să le poți degusta pe toate. De aceea, poți fi sigur că orice ai alege din meniul Namaste, de la Tikka, Masala, linte sau naan, vei simți ce înseamnă gustul autentic indian.