Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea informatiilor prezentate pe site-ul www.restaurantnamaste.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Namaste India S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Namaste India S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Implicit Namaste India S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret. Aceste erori nu obliga Namaste India S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea serviciilor prestate de catre Namaste India S.R.L. pot suferi modificari ulterioare. Confirmarea serviciului si a pretului, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre Namaste India S.R.L.

Tot continutul site-ului www.restaurantnamaste.ro este proprietatea Namaste India S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Namaste India S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@restaurantnamaste.ro

www.restaurantnamaste.ro isi propune sa informeze utilizatorii prin intermediul unor articole practice. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.restaurantnamaste.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de www.restaurantnamaste.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui contabil care cunoaste in detaliu activitatea dvs.

Namaste India S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de www.restaurantnamaste.ro

Confidentialitate

Namaste India S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.restaurantnamaste.ro si  Namaste India S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, serviciile, oferta si politica firmei.

www.restaurantnamaste.ro si  Namaste India S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.restaurantnamaste.ro  adresa sa de email sau numarul de telefon poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.restaurantnamaste.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Namaste India S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiuni ale unor terte persoane.